文献
J-GLOBAL ID:200902173246576860
整理番号:03A0141075
ポマス(りんご絞り粕)papad(果実クロス)の物理化学的及び官能的品質に及ぼすりんご絞り粕収集段階及び処理の影響
Effect of Stage of Apple Pomace Collection and the Treatment on the Physico-chemical and Sensory Qualities of Pomace Papad (Fruit Cloth).
著者 (3件):
KAUSHAL N K
(Dr YS Parmar Univ., Nauni-Solan, IND)
,
JOSHI V K
(Dr YS Parmar Univ., Nauni-Solan, IND)
,
SHARMA R C
(Dr YS Parmar Univ., Nauni-Solan, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
39
号:
4
ページ:
388-393
発行年:
2002年07月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)