文献
J-GLOBAL ID:200902173450382896
整理番号:99A0302959
酸化安定性向上のための魚油マイクロカプセル化へのエマルション凍結と乾燥を用いる方法
Using freezing and drying techniques of emulsions for the microencapsulation of fish oil to improve oxidation stability.
著者 (2件):
HEINZELMANN K
(Deutsches Inst. Lebensmitteltechnik e.V., Quakenbrueck, DEU)
,
FRANKE K
(Deutsches Inst. Lebensmitteltechnik e.V., Quakenbrueck, DEU)
資料名:
Colloids and Surfaces. B. Biointerfaces
(Colloids and Surfaces. B. Biointerfaces)
巻:
12
号:
3/6
ページ:
223-229
発行年:
1999年01月15日
JST資料番号:
W0541A
ISSN:
0927-7765
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)