文献
J-GLOBAL ID:200902174336801052
整理番号:95A0731649
Food Intake and Mortality in the Frail Elderly.
著者 (6件):
FRISONI G B
(Geriatric Res. Group, Brescia)
,
FRANZONI S
(Geriatric Res. Group, Brescia)
,
ROZZINI R
(Geriatric Res. Group, Brescia)
,
FERRUCCI L
(INRCA, Firenze)
,
BOFFELLI S
(Geriatric Res. Group, Brescia)
,
TRABUCCHI M
(Geriatric Res. Group, Brescia)
資料名:
Journals of Gerontology. Series A. Biological Sciences and Medical Sciences
(Journals of Gerontology. Series A. Biological Sciences and Medical Sciences)
巻:
50
号:
4
ページ:
M203-M210
発行年:
1995年07月
JST資料番号:
A0229C
ISSN:
1079-5006
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)