文献
J-GLOBAL ID:200902175328043757
整理番号:97A0106972
シナプトソームにおける脂質過酸化に対する緑茶ポリフェノール類の4種の成分の防御機構の研究
Studies on protective mechanisms of four components of green tea polyphenols against lipid peroxidation in synaptosomes.
著者 (5件):
GUO Q
(Inst. Biophysics, Acad. Sinica, Beijing, CHN)
,
ZHAO B
(Inst. Biophysics, Acad. Sinica, Beijing, CHN)
,
LI M
(Inst. Biophysics, Acad. Sinica, Beijing, CHN)
,
SHEN S
(Zhejiang Agricultural Univ., Hangzhou, CHN)
,
XIN W
(Inst. Biophysics, Acad. Sinica, Beijing, CHN)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
1304
号:
3
ページ:
210-222
発行年:
1996年12月13日
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)