文献
J-GLOBAL ID:200902176060226655
整理番号:97A0484059
無機塩添加がモツァレラチーズ製造に及ぼす影響
The effect of mineral salt addition on mozzarella cheesemaking.
著者 (4件):
CHENG L J
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., Victoria, AUS)
,
AUGUSTIN M A
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., Victoria, AUS)
,
MCKINNON I R
(Monash Univ., Victoria, AUS)
,
SUTHERLAND B J
(CSIRO Div. Food Sci. and Technol., Victoria, AUS)
資料名:
Australian Journal of Dairy Technology
(Australian Journal of Dairy Technology)
巻:
52
号:
1
ページ:
8-14
発行年:
1997年04月
JST資料番号:
B0104B
ISSN:
0004-9433
CODEN:
AJDTA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)