文献
J-GLOBAL ID:200902176463605885
整理番号:97A0601086
作期中の枝豆および普通ダイズ品種の種子における遊離アミノ酸およびKjeldahl窒素濃度の変化
Changes in Free Amino Acid and Kjeldahl N Concentrations in Seeds from Vegetable-Type and Grain-Type Soybean Cultivars during the Cropping Season.
著者 (4件):
YANAGISAWA Y
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
AKAZAWA T
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
ABE T
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
,
SASAHARA T
(Yamagata Univ., Tsuruoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
5
ページ:
1720-1724
発行年:
1997年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)