文献
J-GLOBAL ID:200902176953440485
整理番号:00A0582777
ぶどう酒中のフェノール化合物に対する超音波照射の効果
Effects of Ultrasonic Irradiation on Phenolic Compounds in Wine.
著者 (3件):
MASUZAWA N
(Musashi Inst. Technol., Tokyo, JPN)
,
OHDAIRA E
(Musashi Inst. Technol., Tokyo, JPN)
,
IDE M
(Musashi Inst. Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Japanese Journal of Applied Physics. Part 1. Regular Papers, Short Notes & Review Papers
(Japanese Journal of Applied Physics. Part 1. Regular Papers, Short Notes & Review Papers)
巻:
39
号:
5B
ページ:
2978-2979
発行年:
2000年05月30日
JST資料番号:
G0520B
ISSN:
0021-4922
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)