文献
J-GLOBAL ID:200902177060191009
整理番号:97A0540853
ウイキョウ果実の数種成分の抗酸化活性及びヒアルロニダーゼ活性阻害
Antioxidative and Antihyaluronidase Activities of Some Constituents from Foeniculi Fructus(Fruit of Foeniculum vulgare MILLER).
著者 (6件):
ONO M
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
MASUOKA C
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
ITO Y
(Kyushu Tokai Univ., Kumamoto, JPN)
,
NIIHO Y
(Ohta’s Isan Co., Ltd., Ibaraki, JPN)
,
KINJO J
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
NOHARA T
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology, International, Tokyo
(Food Science and Technology, International, Tokyo)
巻:
3
号:
1
ページ:
53-55
発行年:
1997年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1341-7592
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)