文献
J-GLOBAL ID:200902178003076925
整理番号:94A0810401
ミクロソームによるグリセロールからホルムアルデヒドへの酸化 反応過程でグリセロールラジカルは生成するか
Oxidation of Glycerol to Formaldehyde by Microsomes: Are Glycerol Radicals Produced in the Reaction Pathway?
著者 (4件):
RASHBA-STEP J
(Mount Sinai School of Medicine, New York)
,
STEP E
(Columbia Univ., New York)
,
TURRO N J
(Columbia Univ., New York)
,
CEDERBAUM A I
(Mount Sinai School of Medicine, New York)
資料名:
Biochemistry
(Biochemistry)
巻:
33
号:
32
ページ:
9504-9510
発行年:
1994年08月16日
JST資料番号:
B0270B
ISSN:
0006-2960
CODEN:
BICHAW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)