文献
J-GLOBAL ID:200902178161069650
整理番号:00A0069331
ヤーコン(Smallanthus sonchifolius)の根に含まれる抗酸化物質の抽出と同定
Extraction and Identification of Antioxidants in the Roots of Yacon (Smallanthus sonchifolius).
著者 (6件):
YAN X
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
SUZUKI M
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
OHNISHI-KAMEYAMA M
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
SADA Y
(Shizuoka Prefectural Tea Res. Inst., Shizuoka, JPN)
,
NAKANISHI T
(Shikoku Agricultural Experimental Station, Kagawa, JPN)
,
NAGATA T
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry, and Fisheries, Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
11
ページ:
4711-4713
発行年:
1999年11月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)