文献
J-GLOBAL ID:200902178443670977
整理番号:98A0730333
モデル食品を凍結したときの実験的,理論的研究 II 氷結晶サイズの特長とモデル化
Experimental and Theoretical Study of Model Food Freezing. Part II. Characterization and Modelling of the Ice Crystal Size.
著者 (4件):
WOINET B
(UPRES, Villeurbanne, FRA)
,
ANDRIEU J
(UPRES, Villeurbanne, FRA)
,
LAURENT M
(UPRES, Villeurbanne, FRA)
,
MIN S G
(Kon-Kuk Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
35
号:
4
ページ:
395-407
発行年:
1998年03月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)