文献
J-GLOBAL ID:200902178487918941
整理番号:01A0458432
日本の機能性食品科学の主軸 歴史・現状・将来展望
A Mainstay of Functional Food Science in Japan - History, Present Status, and Future Outlook.
著者 (9件):
ARAI S
(Tokyo Univ., Agriculture, Tokyo, JPN)
,
OSAWA T
(Nagoya Univ. Graduate School of Bioagricultural Sci., Nagoya, JPN)
,
OHIGASHI H
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YOSHIKAWA M
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KAMINOGAWA S
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
WATANABE M
(Tokyo Gakugei Univ., Tokyo, JPN)
,
OKUBO K
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
NISHINO H
(Kyoto Prefectural Univ. Medicine, Kyoto, JPN)
,
HIRAHARA T
(Calpis Co. Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
65
号:
1
ページ:
1-13
発行年:
2001年01月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)