文献
J-GLOBAL ID:200902178737789670
整理番号:93A0240979
加工豚肉製品の着色剤としてのコチニール 色の調和と酸化安定性
Cochineal as a colorant in processed pork meat. Colour matching and oxidative stability.
著者 (4件):
MADSEN H L
(Roval Veterinary and Agricultural Univ., Frederik sberg, DNK)
,
STAPELFELDT H
(Roval Veterinary and Agricultural Univ., Frederik sberg, DNK)
,
BERTELSEN G
(Roval Veterinary and Agricultural Univ., Frederik sberg, DNK)
,
SKIBSTED L H
(Roval Veterinary and Agricultural Univ., Frederik sberg, DNK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
46
号:
3
ページ:
265-271
発行年:
1993年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)