文献
J-GLOBAL ID:200902180365351546
整理番号:99A0243733
日本人女性のエネルギー代謝,基質利用に及ぼす高脂肪食及び高糖質食へのトウガラシ添加の影響
Effects of red pepper added to high-fat and high-carbohydrate meals on energy metabolism and substrate utilization in Japanese women.
著者 (4件):
YOSHIOKA M
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
ST PIERRE S
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
SUZUKI M
(Univ. Tsukuba, Ibaraki, JPN)
,
TREMBLAY A
(Laval Univ., Quebec, CAN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
80
号:
6
ページ:
503-510
発行年:
1998年12月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)