文献
J-GLOBAL ID:200902180703433600
整理番号:01A0613217
茶葉の配糖体結合アロマ前駆体の分析 2 紅茶加工時の茶葉の配糖体含量とグリコシダーゼ活性の変化
Analysis of Glycosidically Bound Aroma Precursors in Tea Leaves. 2. Changes in Glycoside Contents and Glycosidase Activities in Tea Leaves during the Black Tea Manufacturing Process.
著者 (5件):
WANG D
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KURASAWA E
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
YAMAGUCHI Y
(National Res. Inst. Vegetables Ornamental Plants and Tea, Shizuoka, JPN)
,
KUBOTA K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KOBAYASHI A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
4
ページ:
1900-1903
発行年:
2001年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)