文献
J-GLOBAL ID:200902181529565620
整理番号:98A0899105
ウシの乳脂肪中の共役リノール酸 食品分野における癌の化学的予防効果の応用
Conjugated linoleic acid in bovine milk fat: a food-based approach to cancer chemoprevention.
著者 (4件):
O’SHEA M
(Teagasc, Co. Cork., IRL)
,
DEVERY R
(Dublin City Univ., Dublin, IRL)
,
LAWLESS F
(Teagasc, Co. Cork., IRL)
,
STANTON C
(Teagasc, Co. Cork., IRL)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
9
号:
5
ページ:
192-196
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)