文献
J-GLOBAL ID:200902181598569777
整理番号:01A0361402
大豆蛋白質由来のアンギオテンシン変換酵素阻害ペプチドが,高血圧自然発症ラットに及ぼす,低血圧作用と生理学的作用
Hypotensive and Physiological Effect on Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Peptides Derived from Soy Protein on Spontaneously Hypertensive Rats.
著者 (2件):
WU J
(Wuxi Univ. Light Ind., Jiangsu, CHN)
,
DING X
(Wuxi Univ. Light Ind., Jiangsu, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
1
ページ:
501-506
発行年:
2001年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)