文献
J-GLOBAL ID:200902182256071960
整理番号:93A0998022
大根芥子油から誘導される水溶性生成物の抗菌活性及び活性成分の同定
Antimicrobial Activity of Water-soluble Products Derived from Radish Mustard Oil and Identification of an Active Component therein.
著者 (5件):
UDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
MATSUOKA H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
SHIMA H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
KUMAGAMI H
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
,
MAEDA Y
(Utsunomiya Univ., Utsunomiya-shi)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
40
号:
11
ページ:
801-806
発行年:
1993年11月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)