文献
J-GLOBAL ID:200902182433216043
整理番号:94A0779260
甘い蛋白質マビンリンの熱安定性と不安定性相同体の構造 熱安定性の差は単一アミノ酸残基の置換による
Structures of heat-stable and unstable homologues of the sweet protein mabinlin. The difference in the heat stability is due to replacement of a single amino acid residue.
著者 (6件):
NIRASAWA S
(Yokohama National Univ., JPN)
,
NISHINO T
(Yokohama City Univ. School of Medicine, JPN)
,
KATAHIRA M
(Yokohama National Univ., JPN)
,
UESUGI S
(Yokohama National Univ., JPN)
,
HU Z
(Kunming Inst. Botany, Academy of Sciences of China, CHN)
,
KURIHARA Y
(Yokohama National Univ., JPN)
資料名:
European Journal of Biochemistry
(European Journal of Biochemistry)
巻:
223
号:
3
ページ:
989-995
発行年:
1994年08月01日
JST資料番号:
B0206B
ISSN:
0014-2956
CODEN:
EJBCAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)