文献
J-GLOBAL ID:200902182737540777
整理番号:96A0838080
グリシニンのFTIRスペクトルに及ぼす結合水の影響
Effects of Bound Water on FTIR Spectra of Glycinin.
著者 (6件):
ABBOTT T P
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Illinois)
,
NABETANI H
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
SESSA D J
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Illinois)
,
WOLF W J
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Illinois)
,
LIEBMAN M N
(VYSIS, Inc., Illinois)
,
DUKOR R K
(VYSIS, Inc., Illinois)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
8
ページ:
2220-2224
発行年:
1996年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)