文献
J-GLOBAL ID:200902183119539454
整理番号:96A0227227
油及び水中油型乳濁液中のローズマリー抽出物及びその成分であるカルノシン酸,カルノソール及びローズマリン酸の酸化防止活性
Antioxidant Activity of a Rosemary Extract and Its Constituents, Carnosic Acid, Carnosol, and Rosmarinic Acid, in Bulk Oil and Oil-in-Water Emulsion.
著者 (4件):
FRANKEL E N
(Univ. California, California)
,
HUANG S-W
(Univ. California, California)
,
AESCHBACH R
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
,
PRIOR E
(Nestec Ltd., Lausanne, CHE)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
1
ページ:
131-135
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)