文献
J-GLOBAL ID:200902184206211615
整理番号:94A0940857
ラットの急性敗血症ショック時のエイコサノイド産生と脂肪酸組成に及ぼす食用油エマルジョンの連続経管給与の効果
Effects of continuous tube feeding of dietary fat emulsions on eicosanoid production and on fatty acid composition during an acute septic shock in rats.
著者 (4件):
UTSUNOMIYA T
(Harvard Medical School, MA, USA)
,
CHAVALI S R
(Harvard Medical School, MA, USA)
,
ZHONG W W
(Harvard Medical School, MA, USA)
,
FORSE R A
(Harvard Medical School, MA, USA)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
1214
号:
3
ページ:
333-339
発行年:
1994年10月06日
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)