文献
J-GLOBAL ID:200902184393813186
整理番号:97A0822821
ドコサヘキサエン酸トリグリセリド油とシクロデキストリンとの包接複合体粉末の酸化安定性と水産練製品への応用
Oxidative Stability of Powdery Tridocosahexaenoin Included in Cyclodextrin and Its Application to Fish Meal Paste.
著者 (7件):
YOSHII H
(Toyama National Coll. Technol., Toyama, JPN)
,
FURUTA T
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
KAWASAKI K
(Toyama Food Res. Inst., Toyama, JPN)
,
HIRANO H
(Toyama Food Res. Inst., Toyama, JPN)
,
FUNATSU Y
(Toyama Food Res. Inst., Toyama, JPN)
,
TOYOMI A
(Kurimoto Co., Ltd., Osaka, JPN)
,
NAKAYAMA S
(Maruha Coorporation, Tsukuba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
8
ページ:
1376-1378
発行年:
1997年08月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)