文献
J-GLOBAL ID:200902185407352540
整理番号:01A0684372
アボカド(Persea americana)から得た肝臓損傷抑制化合物
Liver Injury Suppressing Compounds from Avocado(Persea americana).
著者 (9件):
KAWAGISHI H
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
FUKUMOTO Y
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
HATAKEYAMA M
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
HE P
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
ARIMOTO H
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
MATSUZAWA T
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
ARIMOTO Y
(Kagome Co. Ltd., Tochigi, JPN)
,
SUGANUMA H
(Kagome Co. Ltd., Tochigi, JPN)
,
SUGIYAMA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
5
ページ:
2215-2221
発行年:
2001年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)