文献
J-GLOBAL ID:200902185425362820
整理番号:02A0673132
紫色の身をしたサツマイモ栽培品種のラジカル排除活性におけるアントシアニン及び他のフェノール類の関与
Involvement of Anthocyanins and other Phenolic Compounds in Radical-Scavenging Activity of Purple-Fleshed Sweet Potato Cultivars.
著者 (6件):
OKI T
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
MASUDA M
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
FURUTA S
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
NISHIBA Y
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
TERAHARA N
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
SUDA I
(National Agricultural Res. Organization, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
67
号:
5
ページ:
1752-1756
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)