文献
J-GLOBAL ID:200902186399826681
整理番号:01A0485427
食物摂取を自由にした被験者の24時間エネルギーバランスに対する、トウガラシとカフェイン摂取の組み合わせ効果
Combined effects of red pepper and caffeine consumption on 24h energy balance in subjects given free access to foods.
著者 (5件):
YOSHIOKA M
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
DOUCET E
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
DRAPEAU V
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
DIONNE I
(Laval Univ., Quebec, CAN)
,
TREMBLAY A
(Laval Univ., Quebec, CAN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
85
号:
2
ページ:
203-211
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)