文献
J-GLOBAL ID:200902186547730630
整理番号:00A0178461
低温蒸気-加熱処理を施した葉野菜の各種成分,大腸菌,味およびテクスチャーの変化
Changes in Various Ingredients, Escherichia coli, Taste and Texture of Blade Vegetables as a Result of Low Temperature Steam-Heating Process.
著者 (7件):
KANEKO K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
,
OTOGURO C
(Yamanashi Ind. Technol. Center, Yamanashi, JPN)
,
KIKUCHI S
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)
,
ODAKE S
(Yamanashi Women’s Junior Coll., Yamanashi, JPN)
,
SUMINO T
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)
,
TSUJI K
(Koriyama Women’s Junior Coll., Fukushima, JPN)
,
SAITO K
(Koriyama Women’s Univ., Fukushima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
2
ページ:
145-152
発行年:
1999年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)