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文献
J-GLOBAL ID:200902187141697859   整理番号:02A0898574

日本茶付着微生物の製造工程分布と放射線感受性

Sensitivity of Microorganisms be distributed through Japanese Tea manufacturing process by Radiation.
著者 (7件):
小倉真由美
(大阪薬大)
木村捷二郎
(大阪薬大)
杉本育史
(奈良県薬事指)
城尚信
(奈良県薬事指)
野坂和世
(日本電子照射サービス)
岩崎一郎
(日本電子照射サービス)
西本進
(日本電子照射サービス)

資料名:
食品照射  (Food Irradiation, Japan)

巻: 37  号: 1-2  ページ: 1-5  発行年: 2002年09月30日 
JST資料番号: Y0284A  ISSN: 0387-1975  CODEN: SNNSB3  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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