文献
J-GLOBAL ID:200902187831174166
整理番号:96A0338995
Pleurotus ostreatus人工栽培における酒粕の利用
Utilization of Sake Lees for the Cultivation of Pleurotus ostreatus.
著者 (7件):
OKAMURA T
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
NODA H
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
HOSHINO Y
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
SOHGAWA E
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
UESUGI S
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
MOHRI A
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
,
OHSUGI M
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya)
資料名:
日本食品科学工学会誌
(Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology)
巻:
43
号:
3
ページ:
333-335
発行年:
1996年03月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
1341-027X
CODEN:
NSKKEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)