文献
J-GLOBAL ID:200902188317387645
整理番号:97A0198134
チューインガム味はマルチチャネルEEG(脳波図)の大域的複雑性の測定に影響を及ぼす
Chewing-Gum Flavor Affects Measures of Global Complexity of Multichannel EEG.
著者 (8件):
YAGYU T
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
,
WACKERMANN J
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
,
KINOSHITA T
(Kansai Medical Univ., Osaka, JPN)
,
HIROTA T
(Kansai Medical Univ., Osaka, JPN)
,
KOCHI K
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
,
KONDAKOR I
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
,
KOENIG T
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
,
LEHMANN D
(Univ. Hospital of Psychiatry, Zurich, CHE)
資料名:
Neuropsychobiology
(Neuropsychobiology)
巻:
35
号:
1
ページ:
46-50
発行年:
1997年
JST資料番号:
B0630A
ISSN:
0302-282X
CODEN:
NPBYAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)