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文献
J-GLOBAL ID:200902191324973380   整理番号:00A0282706

比重の異なるバレイショの蒸熱による物性およびペクチンの性状変化の比較

Studies on the Processing Characiteristics of Potatoes. Part 4. Comparative Texture Profiles and Pectin Substance Change by Steaming of Potatoes with Different Specific Gravity.
著者 (2件):
佐藤広顕
(東京農大 生物産業)
高野克己
(東京農大 応用生物科学)

資料名:
日本食品保蔵科学会誌  (Food Preservation Science)

巻: 26  号:ページ: 17-21  発行年: 2000年02月15日 
JST資料番号: Z0775A  ISSN: 1344-1213  CODEN: NSHKCW  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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