文献
J-GLOBAL ID:200902191601821127
整理番号:02A0449831
味噌製品におけるバクテリオシン産生乳酸球菌の広範囲な分布
Widespread distribution of the bacteriocin-producing lactic acid cocci in Miso-paste products.
著者 (7件):
ONDA T
(Yamanashi Industrial Technol. Center, JPN)
,
YANAGIDA F
(Yamanashi Univ., JPN)
,
UCHIMURA T
(Tokyo Univ. Agriculture, JPN)
,
TSUJI M
(Yamanashi Industrial Technol. Center, JPN)
,
OGINO S
(Yamanashi Industrial Technol. Center, JPN)
,
SHINOHARA T
(Yamanashi Univ., JPN)
,
YOKOTSUKA K
(Yamanashi Univ., JPN)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
92
号:
4
ページ:
695-705
発行年:
2002年
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)