文献
J-GLOBAL ID:200902192051069534
整理番号:98A0372790
焼酎工場の廃水からの真菌によるキトサンの産生
Chitosan Production from Shochu Distillery Wastewater by Funguses.
著者 (6件):
YOKOI H
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
ARATAKE T
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
NISHIO S
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
HIROSE J
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
HAYASHI S
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
,
TAKASAKI Y
(Miyazaki Univ., Miyazaki, JPN)
資料名:
Journal of Fermentation and Bioengineering
(Journal of Fermentation and Bioengineering)
巻:
85
号:
2
ページ:
246-249
発行年:
1998年02月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
0922-338X
CODEN:
JFBIEX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)