文献
J-GLOBAL ID:200902193054371289
整理番号:01A0666197
ボールミルで調製した非晶質澱粉のエンタルピー緩和及びガラス-ゴム転移
Enthalpy relaxation and glass to rubber transition of amorphous potato starch formed by ball-milling.
著者 (5件):
KIM Y J
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
HAGIWARA T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
YAMAJI I
(Philips Technical Center NSS-II Building, Tokyo, JPN)
,
TAKAI R
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
46
号:
1
ページ:
1-6
発行年:
2001年09月
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)