文献
J-GLOBAL ID:200902193269750108
整理番号:02A0332740
ケニアでの収穫最盛期中の乾燥マカダミアナッツの品質変化
Changes in Quality of Dried Macadamia Nuts during a Peak Harvest Season in Kenya.
著者 (5件):
KOAZE H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
NDAKA D S
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
KARANJA P N
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
BABA N
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
1
ページ:
32-35
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)