文献
J-GLOBAL ID:200902193746726680
整理番号:93A0719894
液体クロマトグラフィー/質量分析と液体クロマトグラフィー/タンデム質量分析の組合わせによるPisum sativumからのH蛋白質の一次構造のキャラクタリゼーションとリポ酸残基の所在位置の決定
Characterization of the Primary Structure of H-protein from Pisum sativum and Location of a Lipoic Acid Residue by Combined Liquid Chromatography/Mass Spectrometry and Liquid Chromatography/Tandem Mass Spectrometry.
著者 (7件):
MERAND V
(Inst. Biologie Structurale, Grenoble, FRA)
,
FOREST E
(Inst. Biologie Structurale, Grenoble, FRA)
,
GAGNON J
(Inst. Biologie Structurale, Grenoble, FRA)
,
MONNET C
(Inst. Biologie Structurale, Grenoble, FRA)
,
THIBAULT P
(National Research Council of Canada, Nova Scotia, CAN)
,
NEUBURGER M
(CENG, Grenoble, FRA)
,
DOUCE R
(CENG, Grenoble, FRA)
資料名:
Biological Mass Spectrometry
(Biological Mass Spectrometry)
巻:
22
号:
8
ページ:
447-456
発行年:
1993年08月
JST資料番号:
E0496B
ISSN:
1052-9306
CODEN:
BIMSEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)