文献
J-GLOBAL ID:200902195468526988
整理番号:01A0966847
魚の鮮度を評価するための酸化-還元電位(ORP)の応用
Application of oxidation-reduction potential(ORP) to evaluate the fish freshness.
著者 (6件):
AGUSTINI T W
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo)
,
SUZUKI M
(Hosei Univ.)
,
SUZUKI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo)
,
HAGIWARA T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo)
,
OKOUCHI S
(Hosei Univ.)
,
TAKAI R
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo)
資料名:
日本食品工学会年次大会講演要旨集
巻:
1st
ページ:
41
発行年:
2000年07月10日
JST資料番号:
L4414A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)