文献
J-GLOBAL ID:200902196289359170
整理番号:97A0011933
そしゃく性・し好性を考慮した高齢者用テクスチャー再調整食のための基礎的研究 特別養護老人ホームでのテクスチャー再調整食の実態とその物性特性 (すかいらーくフードサイエンス研究所S)
Basic Study on Modified Texture Diets for the Elders. The Actual situation of Modified Texture Diets in Special Nursing Homes for Elderly and Physical Properties of Diets.
著者 (2件):
柳沢幸江
(和洋女大 文家政)
,
永井晴美
(東京都老人総研)
資料名:
食に関する助成研究調査報告書
(Annual Report of Study for Food, under the Supporting Program by the Skylark Food Science Institute)
号:
9(1995)
ページ:
1-9
発行年:
1996年10月
JST資料番号:
J1213A
ISSN:
1343-7844
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)