文献
J-GLOBAL ID:200902197031432804
整理番号:01A0601625
標準型アイスクリームの氷結晶形態の実験的研究とモデル化 I 直接特性化法と実験データ
Experimental study and modelling of the ice crystal morphology of model standard ice cream. Part I: Direct characterization method and experimental data.
著者 (3件):
FAYDI E
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)
,
ANDRIEU J
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)
,
LAURENT P
(Univ. Claude Bernard-Lyon I, Villeurbanne, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
48
号:
4
ページ:
283-291
発行年:
2001年06月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)