文献
J-GLOBAL ID:200902199084822089
整理番号:00A0758861
脂質膜を有する多重チャンネル味覚センサを利用した共存成分からの塩分の識別
Organic Molecular Electronics for the 21st Century. Discrimination of Saltiness with Coexisting Components Using Multichannel Taste Sensor with Lipid Membranes.
著者 (2件):
HABARA M
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
TOKO K
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
資料名:
IEICE Transactions on Electronics (Institute of Electronics, Information and Communication Engineers)
(IEICE Transactions on Electronics (Institute of Electronics, Information and Communication Engineers))
巻:
E83-C
号:
7
ページ:
1040-1045
発行年:
2000年07月25日
JST資料番号:
L1370A
ISSN:
0916-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)