文献
J-GLOBAL ID:200902200235250544
整理番号:09A0443054
マグロ魚の筋肉におけるヒスタミンの生成および拡散メカニズム
Formation and diffusion mechanism of histamine in the muscle of tuna fish
著者 (5件):
TAO Zhihua
(Dep. of Food and Biology Technol., Guangdong Univ. of Technol., Guangzhou 510006, CHN)
,
TAO Zhihua
(Lab. of Marine Biochemistry, Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
,
SATO Minoru
(Lab. of Marine Biochemistry, Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
,
YAMAGUCHI Toshiyasu
(Lab. of Marine Biochemistry, Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
,
NAKANO Toshiki
(Lab. of Marine Biochemistry, Graduate School of Agricultural Sci., Tohoku Univ., Sendai 981-8555, JPN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
20
号:
10
ページ:
923-926
発行年:
2009年10月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)