文献
J-GLOBAL ID:200902200429443734
整理番号:08A0055225
ミニトマトにおける水分ストレスと塩ストレスによって起こる品質特性値の変化の比較分析
Comparative analysis of water and salt stress-induced modifications of quality parameters in cherry tomatoes
著者 (4件):
DE PASCALE S.
(Univ. Naples Federico II, Portici (NA), ITA)
,
MARTINO A.
(Univ. Naples Federico II, Portici (NA), ITA)
,
RAIMONDI G.
(Univ. Naples Federico II, Portici (NA), ITA)
,
MAGGIO A.
(Univ. Naples Federico II, Portici (NA), ITA)
資料名:
Journal of Horticultural Science & Biotechnology
(Journal of Horticultural Science & Biotechnology)
巻:
82
号:
2
ページ:
283-289
発行年:
2007年03月
JST資料番号:
W1995A
ISSN:
1462-0316
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)