文献
J-GLOBAL ID:200902202151990723
整理番号:08A0115228
特定の野菜の栄養的及び物理化学的特性に及ぼす各種調理法の影響
Effects of Different Cooking Methods on Nutritional and Physicochemical Characteristics of Selected Vegetables
著者 (5件):
MIGLIO Cristiana
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
CHIAVARO Emma
(Univ. Parma, Parma, ITA)
,
VISCONTI Attilio
(Univ. Napoli “Federico II”, Napoli, ITA)
,
FOGLIANO Vincenzo
(Univ. Napoli “Federico II”, Napoli, ITA)
,
PELLEGRINI Nicoletta
(Univ. Parma, Parma, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
1
ページ:
139-147
発行年:
2008年01月09日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)