文献
J-GLOBAL ID:200902202177713019
整理番号:06A0485981
市販の塩の味特性の評価
Evaluation of Taste Properties of Commercially Available Salts
著者 (4件):
ISHIKAWA Kyoko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
SUGIMOTO Maho
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
KUMAGAI Masanori
(Akita Res. Inst. of Food and Brewing, Akita, JPN)
,
MATSUNAGA Ryuji
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
資料名:
International Journal of the Society of Materials Engineering for Resources
(International Journal of the Society of Materials Engineering for Resources)
巻:
13
号:
2
ページ:
29-34
発行年:
2006年03月
JST資料番号:
L2136A
ISSN:
1347-9725
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)