文献
J-GLOBAL ID:200902202348004704
整理番号:03A0598217
ブルーチーズから抽出した水溶性画分によるデキストラン分解の予備的検討および特徴
Preliminary study and characterization of dextran degradation by the water-soluble fraction extracted from blue cheese.
著者 (6件):
SHIMAZAKI K
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
MAKI S
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
WANG Y
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
SATO M
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
TANAKA T
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
KUMURA H
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
58
号:
7/8
ページ:
379-382
発行年:
2003年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)