文献
J-GLOBAL ID:200902202822834020
整理番号:04A0526587
ヒドロキシルラジカル酸化系にさらしたニワトリ筋原繊維中ミオシンの生化学的感受性
Biochemical Susceptibility of Myosin in Chicken Myofibrils Subjected to Hydroxyl Radical Oxidizing Systems
著者 (2件):
OOIZUMI T
(Fukui Prefectural Univ., Obama, JPN)
,
XIONG Y L
(Univ. Kentucky, Kentucky)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
13
ページ:
4303-4307
発行年:
2004年06月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)