文献
J-GLOBAL ID:200902203100351331
整理番号:03A0178618
高塩濃度条件における醤油麹菌Aspergillus oryzae由来のα-L-アラビノフラノシダーゼ,キシラナーゼ,β-キシロシダーゼによるアラビノキシランの相乗的分解
Synergistic Degradation of Arabinoxylan with α-L-Arabinofuranosidase, Xylanase and β-Xylosidase from Soy Sauce Koji Mold, Aspergillus oryzae, in High Salt Condition.
著者 (2件):
HASHIMOTO T
(Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
NAKATA Y
(Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
95
号:
2
ページ:
164-169
発行年:
2003年02月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)