文献
J-GLOBAL ID:200902203916181574
整理番号:07A0126973
Ganoderma atrumからの全トリテルペノイドサポニンの分離に使われたマイクロ波支援抽出
Microwave-assisted extraction used for the isolation of total triterpenoid saponins from Ganoderma atrum
著者 (3件):
CHEN Yi
(Key Lab. of Food Sci. of Ministry of Education, Nanchang Univ., Nanchang 330047, People’s Republic of China)
,
XIE Ming-yong
(Key Lab. of Food Sci. of Ministry of Education, Nanchang Univ., Nanchang 330047, People’s Republic of China)
,
GONG Xiao-feng
(Key Lab. of Food Sci. of Ministry of Education, Nanchang Univ., Nanchang 330047, People’s Republic of China)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
81
号:
1
ページ:
162-170
発行年:
2007年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)