文献
J-GLOBAL ID:200902205568244632
整理番号:08A0811187
デーニッシュペストリーの最適配合に対する食感性モデルの応用におけるプロトコルと方法の展開
Development of Specified Protocols and Methodology in the Application of Food Kansei Model for the Optimal Design of Danish Pastry
著者 (3件):
SHIBATA Mario
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
ARAKI Tetsuya
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
SAGARA Yasuyuki
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
4
ページ:
367-376
発行年:
2008年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)