文献
J-GLOBAL ID:200902207427293900
整理番号:07A0686322
フレーバの多感覚的知覚:フレーバ識別応答に対する色信号の影響に関する評価
The multisensory perception of flavor: Assessing the influence of color cues on flavor discrimination responses
著者 (7件):
ZAMPINI Massimiliano
(Dep. of Cognitive Sciences and Education, Univ. of Trento, Rovereto, ITA)
,
ZAMPINI Massimiliano
(Center for Mind/Brain Sciences, Univ. of Trento, Rovereto, ITA)
,
ZAMPINI Massimiliano
(Dep. of Experiment Psychology, Univ. of Oxford, South Parks Road, Oxford, England, GBR)
,
SANABRIA Daniel
(Dep. of Experiment Psychology, Univ. of Oxford, South Parks Road, Oxford, England, GBR)
,
SANABRIA Daniel
(Departamento de Psicologia Experimental, Universidad de Granada, ESP)
,
PHILLIPS Nicola
(Unilever Res. & Dev. Port Sunlight, Bebington, GBR)
,
SPENCE Charles
(Dep. of Experiment Psychology, Univ. of Oxford, South Parks Road, Oxford, England, GBR)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
18
号:
7
ページ:
975-984
発行年:
2007年10月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)